Blog

Blueberry muffin

Minstens één keer per jaar maak ik een harde val. Echter, zo hard als ik dit jaar viel, zo viel ik niet eerder. Een tijd lang wist ik niet wat er gebeurde. Zag ik niks. Hapte ik naar adem. Had ik niets om me aan vast te houden.

De ontpopping

Net zo ravissant als onze ontmoeting, zo schokkend is amper erna ons breekpunt. Ik kan je nog niet volledig laten leven in wat van nu is, want ik zit net nog even in wat van toen is. Laat het maar los dan, voor nu, zeg jij mij wijs.

Het leven gebeurt

Het leven gebeurt - deel 1 - is een kort relaas van de gebeurtenissen op mijn pad, de laatste 2 jaar.

Het leven gebeurt - deel 2 - is zich aan het schrijven: het is een update van mijn website, wordt online verwacht eind oktober.

De prijs

Die half rode, half groene appels, die vind ik het lekkerst. Groot of klein, dat maakt mij niet zo uit. Hoewel, die zachte soort, die waar je zo je vinger in kunt drukken, daar ben ik geen fan van. Want in een appel, daar wil ik echt mijn tanden in kunnen zetten.

 

De seconde

Een middagpauze later, ken ik al vierentwintig van je vele kleuren. Je was me niet eerder zo zichtbaar. Wat ik zag is de kleur van je opmerkzaamheid. Ik las die van je zorgvuldigheid, voelde die van je nabijheid. Ik trilde, om die van enkel 2 seconden.

 

Meer artikelen...

Pagina 1 van 4

Start
Vorige
1