maart 2020

zaterdag 28 maart 2020

Corona 4

De euforie, die ik nog maar net vorige week voelde, over de nieuwe orde en structuur in het openbare leven, maakt vandaag plaats voor wrevel. Wenkbrauwen worden opgetrokken, bij het zien van dit gebrek, aan hetgeen wat ik ontwikkeling noem.

Lees meer...
donderdag 26 maart 2020

Corona 3

Het schilderij wordt mij toegestuurd door een goede vriend. Het is met een bedoeling, dat hij dit doet. Ik kén zijn redenen. Het werk draagt namelijk mijn naam. Ook nodigt hij mij uit, de ontmoeting met de schilder ervan aan te gaan. Wat hij me niet voor het eerst zegt.

Lees meer...
dinsdag 24 maart 2020

Corona 2

 

Ik ontdek dat ik nog even snel naar de winkel moet om water te halen. Het hinkt al tegen sluitingstijd aan als ik van de trap ren, de voordeur open gooi en haast naar buiten spríng. Zo blij was ik dat ik zo dadelijk echte zuurstof tegen zou komen. Het gebeurde, dat ik geheel in gedachten verzonken haast tegen een jogger botste. Het komt omdat ik zo binnen ben, dat ik het vergeet. Dat ik vergeet dat ik op straat afstand moet houden. Hier schrik ik van en ben even van mijn stuk gebracht.

Lees meer...
Pagina 1 van 2